Gadis yang bertudung juga bebas untuk berfesyen asalkan tidak keterlaluan dan tidak menampakkan aurat. Namun, jika anda mahu tampil comel sentiasa, kami beri inspirasi 'Hello Kitty' dalam gaya anda bulan ini.

 

Yes, 'pink'! Si dara pasti tampak comel jika memilih warna merah jambu. Siapa kata corak polka dot sudah ketinggalan zaman? Kardigan merah jambu dengan cetakan polka dot sesuai untuk si dara yang bertubuh kurus.

 

Cetakan bunga kecil merah jambu dengan campuran warna gelap pada seluar pula sesuai untuk si dara yang bertubuh gempal supaya nampak lebih manis. Jika jubah atau skirt pilihan anda, jubah merah jambu 'plain' boleh dipadankan dengan aksesori rantai panjang untuk memberi impak penuh pada dada si dara.

 

Crumple shawl merah jambu, tali pinggang nipis, gelang, rantai mahupun tas comel menambah seri si gadis supaya tidak terlalu kosong dan bosan.

 

Tidak yakin berkasut merah jambu? Alah... Sesekali menggayakan but merah jambu atau sepatu baji membantu anda nampak lebih tinggi lebih 'In'. Pilih sepatu merah jambu yang berwarna-warni atau ada unsur gelap supaya ia tidak memalukan anda.

 

Jom lihat padanan gaya dari inspirasi  warna 'Hello Kitty' ini dan mana tahu ia memberi idea buat anda yang 'gila' warna merah jambu!