• Ingin melonjakkan laras bisnes anda seiring Majalah NUR? Inilah masanya!
 • Sempena bulan Ramadhan yang bakal tiba, satu ceramah 'Blessed Guest Ramadhan And The Quran' bakal diadakan di Perkarangan Dataran Ilmu Kumpulan Media Karangkraf. Paling menarik, kemasukan adalah percuma untuk kita bersama-sama menghayati Ramadhan dan intipati Quran.
 • Istimewa Ramadan kali ini, Hotel Grand BlueWave Shah Alam bakal menyajikan aneka juadah bufet dengan lebih 250 hidangan 100% halal setiap hari dengan menampilkan citarasa Tradisional Alam Melayu Nusantara dan Antarabangsa.
 • Hi daralista semua! Jom isi masa terluang hujung minggu ini dengan pelbagai aktiviti menarik Hijabi Flea Market. Lebih 60 buah gerai menjual pelbagai barangan dibuka untuk anda semua. Mari meriahkan suasana bersama kami!
 • Sepanjang bulan April 2014 ini, Hotel Grand BlueWave Shah Alam yang terkenal dengan hidangan halal kini tampil dengan menu daripada resipi terpilih masyarakat Jawa di Restoren Royale Songket. Tiba masanya anda merasa keenakan sajian asli jawa di sini.
 • Seperti yang anda lihat di kaca televisyen, kemeriahan karnival karangkraf kini kembali lagi! Penuhkan aktiviti hujung minggu kali ini dengan memeriahkan Karnival Karangkraf 2014 yang akan berlangsung selama tiga hari bermula 7 hingga 9 Februari ini. Ayuh, sertai kami untuk menang pelbagai tawaran dan hadiah hebat serta peluang untuk berjumpa dengan novelis terkenal, selebriti popular dan banyak lagi! Ha, jangan tunggu lagi. Ajak rakan-rakan, saudara- mara dan bersama-sama kita serbu Karnival Karangkraf 2014 yang pastinya ‘awesome’habis!
 • Wangian buat seorang wanita umpama sebuah misteri yang indah, berkuasa dan mengagumkan. Memahami dan menghayati elemen tersebut, jenama kecantikan ikonik dunia, LUX telah menjemput team Dara.com berserta media lain seluruh negara untuk bersama-sama merasai serta menikmati keharuman luar biasa rangkaian mandian LUX terkini di Casa Del Rio, Melaka.
 • OLDTOWN White Coffee, rangkaian kafe kopi putih di Malaysia, telah mendedahkan para pemenang Animaction Challenge, pertandingan rekabentuk dan animasi perdana yang mengajak rakyat Malaysia untuk merekabentuk ikon unggul terbaru Negara. Pertandingan ini telah berlangsung selama tiga bulan bermula 8 Julai hingga 31 Oktober 2013 .
 • Padat dengan informasi serta penuh dengan aktiviti menyeronokkan! Itu yang dapat kami gambarkan pada Bengkel Kecantikan Muslimah Dara.com di Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah baru-baru ini. Beberapa pengalaman manis krew Dara.com dalam menjayakan bengkel kali ini juga sempat dirakamkan menerusi sebuah video ringkas. Saksikan!
 • 'Rumahku lubuk duit!' Dari sebuah rumah..dua,tiga,empat dan seterusnya..wow! Jangan fikir panjang, daftar sekarang!
 • Maybelline New York membantu para 'beautynista' tempatan mendapatkan inspirasi dan menyuntik semangat keberanian dengan menganjurkan peraduan 'Catwalk to Sidewalk' bagi mencipta versi gaya jalanan Kuala Lumpur mereka sendiri.
 • Khas buat anda yang berada di semenanjung, pernahkah anda merasa keenakkan serta keunikkan makanan Borneo? Jika belum, apa kata ambil peluang ini untuk merasai sendiri sajian enak daripada Borneo ini. Ha, tidak perlu jauh-jauh! Restoran Royale Songket, Hotel Grand BlueWave Shah Alam di sepanjang November ini menjemput anda merasai aura tarikan kelazatan asli sajian Borneo. Kalau nak tahu bagimana unik dan lazatnya makanan ini, kenalah cuba sendiri..
 • Baru-baru ini team Dara.com sempat melakukan satu kempen kesedaran kepada pelajar-pelajar di Management and Science University (MSU) yang bertempat di Shah Alam mengenai kepentingan menjaga kehormatan seorang wanita . Beberapa tip berguna penuh informasi juga kami kongsikan bersama peserta yang hadir. Beberapa moment gembira dan ceria para peserta ketika kempen ini berlangsung sempat kami rakamkan dan ingin kami kongsikan kepada anda semua. Mari kita intai...
 • Sekali-sekala mencuba makanan Jepun menarik juga. Memang agak sukar untuk kami mencari restoran makanan Jepun halal di Malaysia ini. Namun rupanya jiran terdekat kami, Grand BlueWave Hotel menyediakan makanan Jepun halal 100% sesuai untuk majlis berbuka puasa atau pun untuk mereka yang ingin menukar menu dari negara matahari terbit.
Dara.com Februari 2016